INFO

OBS!!!
Allt innehåll på dessa sidor är skyddat enligt © Copyrightlagen
 och inget material får enligt lag användas utan mitt tillstånd!!!

Jaha så här ser jag ut

WEBMASTER

Jag heter Tommy Fritzon och har många år på nacken, bor i Karlshamn. Jag har ett stort motorintresse som till största delen tillägnas rallysporten. Ibland händer det att jag min sambo, kameran och kaffekorgen åker ut i skogen. Och vid ett flertal tillfällen har det hänt att en massa bilar dånat förbi vilt sladdande så gruset sprutat om dem träd, stengärdsgårdar och diken har varit i vägen. Så nu när jag lärt mig lite om hemsidor tänkte jag visa Er en del av mina bilder men även försöka låna ihop lite äldre bilder som jag skall scanna in och lägga ut under NOSTALGI.

LITE OM SIDAN

Målsättningen är att sidan skall uppdateras med rallybilder från tävlingar i södra Sverige. Bilder på USA-bilar och från utställningar som jag besökt. Här skall också finnas bilder från andra motorsporter. Sidan skall vara någorlunda snabbladdad så därför har bilderna inte så hög upplösning.
Jag har alla bilder sparade i originalupplösning,alla bilder fr.o.m 15 juni 2002 har en upplösning på 6,3 milj pixlar.(denna upplösning räcker till tryckerikvalité på A4). Alla bilder fr.o.m 20 maj 2005 har en upplösning på 8,2 milj pixlar.
Alla bilder fr.o.m 10 okt 2008 har en upplösning på 10,2 milj pixlar.
Alla bilder fr.o.m 28 maj 2011 har en upplösning på 16,1 milj pixlar.

Sidan ses bäst med Firefox och upplösningen 800 x 600 eller större men det kan funka hyfsat med Internet Explorer...

Tel: 0705-88 18 07 E-mail: Skicka ett mail till mig

HOME